Interieurarchitectuur Lab

Architectonische vertalers. / Ruimtelijke ontwerpen op verschillende schaalniveaus.

Kantoren, particulieren, horeca, bankfilialen, scholen, tentoonstellingen, enz.
Deze klanten gingen u voor: Pieters Bouwtechniek Amsterdam, To Explore, Rituals Cosmetics, Eigen Huis en Tuin, Douwe Egberts, Rabobank Hilversum en Rabobank Maarssen, Boost Group, Mecanoo architecten, 8A Architecten en Beacon Partners. OHV, Dopper, BDEXX.

Voor zakelijke klanten vertaald ILAB  de ‘bedrijfsidentiteit’ naar een passend conceptueel ontwerp.

Voor particulieren maken wij een vertaling van de levensstijl van de opdrachtgever naar een interieurontwerp op maat. Het resultaat is een unieke woon- en leefomgeving waarin praktische oplossingen perfect samengaan met spannende, verrassende elementen.

Door met onze klant in gesprek te gaan of middels een workshop achterhalen we waar de behoefte ligt zodat we een stevig programma van eisen en wensen hebben om tot het ruimtelijke ontwerp te komen.

Doordat we door de jaren heen een ruim netwerk van specialisten hebben opgebouwd is het mogelijk om een projectteam samen te stellen. Soms kan het interessant zijn om teamgenoten te zoeken uit andere disciplines om krachten te bundelen en zo verrassende interieur ontwerpen te maken.

Onze kracht is: ‘het verrassen van onze klanten.’ Vaak door eenvoudige maar innovatieve/ praktische ideeën en materiaal gebruik. Een combinatie van rust, ruimtelijkheid, een aansluitend lichtplan en verrassende elementen.
Ben je geïnspireerd?
Neem contact op voor een kennismaking, advies gesprek of brainstorm.