Welkom: Ik ben Elske Blomme-d’Ancona (rechts op de foto)

Werken met en voor mensen en je mogen verrassen met mijn ideeën. Daar wordt ik gelukkig van!

Werken aan een creatief proces waarin ik jouw of jullie verlangens omzet naar realiteit. Ik ben de architectonisch vertaler van vele dromen of ideeën en zet die om naar een realistisch project. Met mijn creativiteit, een dosis gezond boeren verstand en nuchtere blik in combinatie met een enthousiaste knipoog. Het lijnenspel moet kloppen en kleur en licht zijn ook enorm belangrijk zodat het samen een verfrissend helder interieur wordt.
Mijn gewortelde duurzame hart kan ik niet opzij zetten. Ik vind het heerlijk om oude dingen nieuw leven in te blazen en kan de schoonheid waarderen van oude gebruikte voorwerpen en meubels. De combinatie van oud en nieuw maken een interieur interessant. Ook voelt het beter om her te gebruiken.

Waar ik van nature goed in ben:
Meedenken, luisteren, samenwerken, out of the box denken, je meenemen in de weg naar de realisatie.

Laat je verrassen door mij!
In materiaal, indeling, praktische of innovatieve ideeën, kleuren, lampen, maatwerk, duurzaamheid, etc.

Mijn visie
Mijn visie is dat je samen verder komt in het leven. (Als eeneiige tweeling met Keke d’Ancona, architect)
Daardoor vind ik het prettig om als we een project opstarten, een bouwteam samen te stellen. En vraag ik ook een commitment van de klant om erbij te zijn in het proces. Als jijzelf bij het proces betrokken bent doorvoel je de beslissingen en de keuzes en voelt het eigen.

Een combinatie van rust, ruimtelijkheid, een aansluitend lichtplan en verrassende elementen.
Van Denken naar Doen.
Nadat we alles uitgetekend en op papier hebben staan, maken we met alle experts t werkplan en verdelen we in het bouwteam de verantwoordelijkheden met een teamleider/bouwmanager die t overzicht houdt en op de timing en financiën let.

Deze klanten gingen u voor:
E-connection, Pieters Bouwtechniek Amsterdam, To Explore, Rituals Cosmetics, Eigen Huis en Tuin, Douwe Egberts, Rabobank Hilversum en Rabobank Maarssen, Boost Group, Mecanoo architecten, 8A Architecten en Beacon Partners. OHV, Dopper, BDEXX en een heleboel particulieren door heel Nederland.

Voel je een ‘JA, dat is wat ik nodig heb?’
Neem contact op voor een kennismaking (gratis), advies gesprek of brainstorm ( 90,- p/uur). Na een advies gesprek volgt een offerte waarin ik alles uitschrijf. 

 

Achtergrond:
Ik ben opgeleid in Den Haag aan de kunstacademie als interieurarchitect (registratie architecten register).
In 2006 ben ik gestart als interieurarchitect en eigen ondernemer in samenwerking met Inge Regout als Studio-EI. Een hele dierbare samenwerking en een geweldige periode waarin we super mooie projecten hebben gerealiseerd. In 2014 ben ik mijn eigen huis gaan bouwen op een droomplek in Amsterdam en heb ik ILAB opgezet.